Moeders mooiste

De eerste motoren moeten nog verkocht worden (al schiet dat inmiddels echt op) en Horex zit met de nieuwe VR6 roadster gelijk in de prijzen. Of nou ja, gelijk… Het concept is al weer een jaar of drie bekend. Maar goed, toch heeft het merk de German Design Award 2013 in de wacht gesleept. In de categorie ‘Transportation and Public Space’ was Horex duidelijk de winnaar. De jury omschreef het als een eersteklas motorfiets welk design traditie (het merk) en modernisme en innovatieve techniek smaakvol combineert. Wij denken dat het niet voor niets een Duits awardfeestje was.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?