CBR500 komt echt

Zo toevallig, het moet wel waar zijn. Wat wil? Een ploeg van Honda is gespot bij het fotograferen van een nieuwe CBR, een 500cc-versie. Volgens goed ingevoerde bronnen staat de onthulling gepland tijdens de komende EICMA in Milaan. Daarnaast zal volgend jaar een CBR500-cup worden verreden bij het WK Superbike. Kort samengevat, het is dus allemaal zeer concreet en eigenlijk geen gerucht. Volgens insiders heeft het blok 470cc en zo’n 47 pk. Dat is puur rijbewijs A2-vermogen en uit ervaring weten we dat dit genoeg is voor dikke pret. Laat maar komen dan!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?