MoHo hotels: inspiratie voor motorrijders

Motorrijders die wel eens de grens oversteken en verder rijden dan de Ardennen en de Eifel, kennen vast de MoHo Motorrad Hotels. 56 Hotels verenigd onder een label in de mooiste motorstreken van Oostenrijk, Duitsland en Italië.

56 hotels in Oostenrijk, Duitsland en Italië hebben zich gespecialiseerd in het ontvangen van motorrijders. Dat specialiseren gaat verder dan een parkeerplaats met een hek ervoor en een hok met versleten gereedschap en bandenpomp. Een hotel met het MoHo label biedt meer service. Een droogruimte voor je kleding en een wasplaats voor je motor, een eigenaar die meestal zelf de routes rond zijn hotel heeft verkend of je adviseert welke weggetjes je kunt rijden, bagageservice. Zelfs ophaalservice in geval van pech behoort tot de mogelijkheden. Duidelijk is dat de service echt ver gaat.

Alle hotels presenteren zich op de website moho.info. En da’s echt een site waar je een par uurtjes op kunt stukslaan. Alleen met het bekijken van alle routes ben je al een stief kwartiertje bezig. Kortom: een aanrijder voor motorrijders die hun zomervakantie nog niet hebben geboekt. Want dat kan ook: online je kamer reserveren.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.