22.3 C
Nederland
zaterdag 21 mei 2022

MoHo hotels: inspiratie voor motorrijders

Motorrijders die wel eens de grens oversteken en verder rijden dan de Ardennen en de Eifel, kennen vast de MoHo Motorrad Hotels. 56 Hotels verenigd onder een label in de mooiste motorstreken van Oostenrijk, Duitsland en Italië.

56 hotels in Oostenrijk, Duitsland en Italië hebben zich gespecialiseerd in het ontvangen van motorrijders. Dat specialiseren gaat verder dan een parkeerplaats met een hek ervoor en een hok met versleten gereedschap en bandenpomp. Een hotel met het MoHo label biedt meer service. Een droogruimte voor je kleding en een wasplaats voor je motor, een eigenaar die meestal zelf de routes rond zijn hotel heeft verkend of je adviseert welke weggetjes je kunt rijden, bagageservice. Zelfs ophaalservice in geval van pech behoort tot de mogelijkheden. Duidelijk is dat de service echt ver gaat.

Alle hotels presenteren zich op de website moho.info. En da’s echt een site waar je een par uurtjes op kunt stukslaan. Alleen met het bekijken van alle routes ben je al een stief kwartiertje bezig. Kortom: een aanrijder voor motorrijders die hun zomervakantie nog niet hebben geboekt. Want dat kan ook: online je kamer reserveren.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

1 Reactie

  1. Twee keer schandalig verwend Door Kai, Elke en hun medewerkers in MOHO Schönauerhof in Bach, Lechtal. Écht een aanrader. Bij slecht weer de mogelijkheid om ook je motorkleding te drogen in de droogruimtes.

Reacties zijn gesloten.