Al het 2019 nieuws van BMW in een verhelderende video

Hoewel motorrijders nog druk zijn met het verteren van motorseizoen 2018, staan de meeste motormerken alweer in de startblokken voor 2019. Over goed drie maanden is het november, traditioneel de maand waarin de Europese motorbeurzen plaatsvinden en waar het motornieuws 2019 wordt bekend gemaakt.

BMW heeft zijn programma 2019 klaar. Tenminste, zo goed als. Grote afwezige in de nieuwsvoorziening is de R1200 GS. Het is nog onduidelijk of BMW voor hun topper nog een verrassing in petto heeft. Voor de andere modellenseries geldt dat de modificaties en kleuren bekend zijn. En dat is een hele waslijst geworden. Daarom heeft BMW van alle wijzigingen en kleuren en korte, verhelderende video gemaakt.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.