13 C
Nederland
maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Al het 2019 nieuws van BMW in een verhelderende video

Hoewel motorrijders nog druk zijn met het verteren van motorseizoen 2018, staan de meeste motormerken alweer in de startblokken voor 2019. Over goed drie maanden is het november, traditioneel de maand waarin de Europese motorbeurzen plaatsvinden en waar het motornieuws 2019 wordt bekend gemaakt.

BMW heeft zijn programma 2019 klaar. Tenminste, zo goed als. Grote afwezige in de nieuwsvoorziening is de R1200 GS. Het is nog onduidelijk of BMW voor hun topper nog een verrassing in petto heeft. Voor de andere modellenseries geldt dat de modificaties en kleuren bekend zijn. En dat is een hele waslijst geworden. Daarom heeft BMW van alle wijzigingen en kleuren en korte, verhelderende video gemaakt.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen