MoHo – Motorfietshotels: Omdat het leven gevierd moet worden!

Eindelijk kan de zomer écht beginnen. En bij een echte zomer hoort een motortrip naar de Alpen of verder. De 54 MoHo-Motorfietshotels zijn de ideale uitvalsbasis voor de mooiste tochten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Slovenië en Kroatië. De MoHo-gas(t)heren zijn zelf hartstochtelijke motorrijders en weten precies wat er nodig is voor een perfecte motorfietsvakantie. Voor tips moet je bij hen zijn; de kennen de bergpassen, uitzichten, bezienswaardigheden en koffiestops die van je motortrip een onvergetelijke ervaring maken. Meer weten? Klik dan hier.

Om van een motorvakantie ook een ontspannen vakantie te maken bieden de MoHo-Motorfietshotels oplossingen als de Test Ride Company, Fly, Rail & Drive, de Motorfiets- & Autotrein of de MoHo-Toerplanner. Meer weten? Klik hier.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?