donderdag 25 april 2024

MoHo – Motorfietshotels: Omdat het leven gevierd moet worden!

Eindelijk kan de zomer écht beginnen. En bij een echte zomer hoort een motortrip naar de Alpen of verder. De 54 MoHo-Motorfietshotels zijn de ideale uitvalsbasis voor de mooiste tochten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Slovenië en Kroatië. De MoHo-gas(t)heren zijn zelf hartstochtelijke motorrijders en weten precies wat er nodig is voor een perfecte motorfietsvakantie. Voor tips moet je bij hen zijn; de kennen de bergpassen, uitzichten, bezienswaardigheden en koffiestops die van je motortrip een onvergetelijke ervaring maken. Meer weten? Klik dan hier.

Om van een motorvakantie ook een ontspannen vakantie te maken bieden de MoHo-Motorfietshotels oplossingen als de Test Ride Company, Fly, Rail & Drive, de Motorfiets- & Autotrein of de MoHo-Toerplanner. Meer weten? Klik hier.

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen