vrijdag 3 februari 2023

Met de motor op avontuur in eigen land? Nu gratis pechservice!

Avonturier, forens, snelheidsduivel of cruiser, de motor staat voor geluk en vrijheid. Van je eerste lessen, het behalen van je rijbewijs, je eerste motor, een training op het circuit of een roadtrip door Amerika, de KNMV is er voor jou. Nederlands grootste motorrijdersclub komt op voor jouw belangen, biedt hoogwaardige trainingen en opleidingen, een verzekering op maat, exclusieve deals, meet-ups, toertochten, informatie en veel inspiratie.

Word nu lid voor slechts €20 en profiteer nu voor de rest van het jaar van gratis pechservice, 24/7 én tot aan je voordeur! Klik hier voor meer informatie

Voor elke rijder. De juiste route

Bij de KNMV houden we van motoren. We zijn er voor motorsporters -van cross, wegrace, trial tot grasbaan- voor motorrijders, -bezitters, -fanaten en -liefhebbers. Daarom bieden we alle handvatten, skills, informatie en inspiratie om jou, op welke route dan ook, goed op weg te helpen. Niet alleen met 24/7 pechhulp in Nederland, maar ook met onze Riders Academy, leuke en goede deals en bijv. vier keer per jaar het ledenmagazine GRIP.

Van het moment dat erover denkt je motorrijbewijs te halen, tot de dag dat je je helm aan de wilgen hangt, de KNMV is er voor jou. Een motorleven lang.

Je rijbewijs

Het geluid van de motor, de geur van benzine, de sensatie van snelheid, het gevoel van vrijheid, die ene filmheld die een onuitwisbare indruk maakte; wat de aanleiding ook is, dat motorrijbewijs moet er komen. Je motorrijbewijs halen doe je bij een betrouwbare rijschool met gepassioneerde rijinstructeurs. Instructeurs die van motorrijden houden en je met hun ruime ervaring klaarstomen voor het avontuur. Speciaal hiervoor leiden wij KGI’ers op: KNMV-gediplomeerde motorrij-instructeurs. KGI’ers hebben hart voor de motor. Het zijn motorrij-instructeurs die hun aanvullende motor- en bromfietsvakopleiding hebben en elk jaar worden bijgeschoold. 

De weg op

Voordat je op pad kan met je (nieuwe)motor, moet je nog een ding regelen: een motorverzekering. Als motorrijdersclub hebben we onze eigen verzekeringstak: KNMV Verzekeringen – waar je als lid direct korting op krijgt. Rij je, zoals veel motorrijders, niet in de wintermaanden? Extra korting. Trek je erop uit naar het buitenland? Wij geven je tips over de mooiste tochten.

Nog beter rijden

Remmen, op het juiste moment insturen, lekker op snelheid er doorheen rollen en dan het gas weer opentrekken. Er gaat niets boven het rijden van de perfecte bocht. Als motorrijders weten we hoe lastig dit is. Net als we allemaal weleens hebben ervaren dat andere weggebruikers ons niet goed zien in het verkeer en we daardoor in gevaarlijke situaties zijn terechtgekomen. Speciaal daarvoor hebben we de Riders Academy opgericht, waar je verschillende trainingen en voortgezette rijopleidingen (VRO’s) kunt volgen.

In kleine groepen gaan we een dag de weg of het circuit op. Geen leraar voor de groep, maar een trainer die net zoveel van motorrijden houdt als jij. Samen maken we er een mooie dag van en je gaat als een betere motorrijder naar huis.

Samen sterk

Weggetjes die worden afgesloten voor motorrijders, klachten over (geluids)overlast, nieuwe wetten en verkeersregels die motorrijders aangaan, wij vinden er wat van en laten ons krachtig horen. Als grootste motorrijdersclub van Nederland komen we op voor jouw belangen en schuiven we regelmatig aan bij de overheid, politieke partijen en zelfs in Brussel. Samen maken wij Nederland tot een plek waar motorrijders gerespecteerd worden.

Informatie & inspiratie

Motorrijder ben je 24 uur per dag. Voor de uren dat je niet op de motor ziet biedt de KNMV relevante informatie, routes en volop inspiratie in ons ledenmagazine GRIP en op ons onlineplatform motorrijders.nl.

Waar moet je op letten als je je eerste (tweedehands)motor koopt. Welke kleding heb je nodig? Ga je voor een traditioneel leren pak? Of kies je voor een hippe motorspijkerbroek die speciaal voor motorrijden ontwikkeld is? Welke klussen aan je motor kun je makkelijk zelf doen? Waar vind je de beste motorhotels en verborgen routes? Ontdek Nederland, Europa en de wereld op zijn mooist met de tofste reisverhalen en routes. Je leest het in GRIP of op motorrijders.nl.

Join the club!

Word ook lid van de KNMV. Ga naar knmv.nl/lidmaatschap en meld je nu aan voor slechts €20!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen