dinsdag 16 juli 2024

Moto Guzzi V100 heeft hoofdrol in Marvels nieuwe stripalbum Wolverine

Moto Guzzi introduceert in samenwerking met Marvel Entertainment ‘Journey of Time’, een op maat gemaakt stripboek ter ere van de V100 Mandello. De nieuwe en langverwachte Moto Guzzi schittert in een verhaal samen met Wolverine, een van de meest iconische mutanten en populaire superhelden in het Marvel Universum.

Moto Guzzi V7 Stone Special Edition

In Journey of Time vecht Wolverine tegen geesten uit zijn verleden en moet hij het opnemen tegen Bullseye, een van Marvel’s meest dodelijke superschurken. In dit verhaal speelt de Moto Guzzi V100 Mandello een prominente rol in de geschiedenis van Wolverine, samen met een mysterieuze vrouw uit zijn verleden.

Met wendingen zullen lezers dit spannende Marvel-verhaal niet willen missen, met onder andere een spectaculaire achtervolgingsscène waarin de Moto Guzzi V100 een krachtige en snelle metgezel blijkt te zijn voor de mutant met adamantiumklauwen. En zelfs in het verleden zal Journey of Time laten zien hoe Wolverine en Moto Guzzi al eerder hun pad kruisten, dankzij een V7 uit de eerste serie.

Viaggio nel Tempo – Journey of Time is vanaf oktober in het Italiaans en Engels verkrijgbaar in het Moto Guzzi Museum in Mandello del Lario en in het Piaggio Museum in Pontedera.

Voor meer informatie www.motoguzzi.com.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen