donderdag 1 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Moto Guzzi V7 III Racer is jarig

Tien jaar geleden introduceerde Moto Guzzi de V7 Racer en dat is een prima reden voor dit speciale model.

Rood gelakt frame
De V7 III Racer 10th Anniversary is de meest sportieve loot van de V7-stam. In vergelijking met zijn voorganger heeft dit jubileummodel een duidelijk afwijkend kuipje. Dit sierlijke stukje polyester en op het zadelkapje zit een 10th Anniversary-embleem. De jarige job heeft rondom LED-verlichting. Het achterspatbord van de caféracer is kleiner voor een dynamisch voorkomen. Natuurlijk heeft de chromen benzinetank weer een prominente plek op het rood gelakte buizenframe.

Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen