Moto Guzzi V7 III Racer is jarig

Tien jaar geleden introduceerde Moto Guzzi de V7 Racer en dat is een prima reden voor dit speciale model.

Rood gelakt frame
De V7 III Racer 10th Anniversary is de meest sportieve loot van de V7-stam. In vergelijking met zijn voorganger heeft dit jubileummodel een duidelijk afwijkend kuipje. Dit sierlijke stukje polyester en op het zadelkapje zit een 10th Anniversary-embleem. De jarige job heeft rondom LED-verlichting. Het achterspatbord van de caféracer is kleiner voor een dynamisch voorkomen. Natuurlijk heeft de chromen benzinetank weer een prominente plek op het rood gelakte buizenframe.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.