Moto Guzzi’s ode aan 750 S

De S van de nieuwe V7 III Stone S verwijst naar de legendarische S’en uit het verleden zoals de V7 Sport uit 1971.

Slechts 750 stuks
Het rode frame van die klassieker komt terug in verschillende details in deze V7. Dat Moto Guzzi slechts 750 exemplaren is ook een verwijzing naar vroeger. Het zijn er net zoveel als de cilinderinhoud van de oude 750 Sport. Deze nieuwe retro heeft LED-verlichting alom, een chromen tank met een leren riem er overheen, de al genoemde rode details en een Alcantara zadel.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.