woensdag 24 april 2024

Moto Guzzi V9 Bobber Special Edition zit vol karakter

De sportieve Moto Guzzi-custom V9 Bobber wordt gekenmerkt door zijn essentiële styling, volledig zwarte kleurstelling en grote banden. Van dat model komt nu de V9 Bobber Special Edition. Een nieuwe, speciale serie met een donker uiterlijk en een rijkere uitrusting.

Hij valt op door de zwarte en grijze twotone kleurstelling, die de druppelvormige metalen tank met billet aluminium kap siert. De speciale kleurstelling strekt zich ook uit tot de aluminium zijpanelen. De bar-end spiegels, samen met de vorkmoffen en het korte voorspatbord maken de uitrusting compleet.

Benelli Tornado Naked Twin 500

Ook de details van de dwarse 90° V-twin vullen het totale beeld aan, zoals de matzwarte kleurstelling die de in de aluminium kopdeksels gefreesde Moto Guzzi-logo’s versterkt.

De onmiskenbare stem van de 853cc-twin wordt benadrukt door de slip-on, gehomologeerde uitlaten, matzwart gespoten en voorzien van een aluminium eindkap. Die eindkappen hebben aan het uiteinde een schuine vorm.

De zitpositie blijft sportief en actief. Een kwaliteit die, samen met het opgegeven totaalgewicht van 199 kg rijklaar en de zithoogte van 785 mm, zorgt voor controle en rijplezier voor deze onmiskenbare bobber.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen