Moto Puro onthult Ducati Elite II

Vanochtend heeft Moto Puro op de Motorbeurs de Ducati Elite Seconda Versione onthuld. Op de stand van Motor Magazine zal de Elite, met als basis de Panigale 1199, tot en met zondagavond te zien zijn. De Seconda Versione heeft een overduidelijke link met de roemruchte Elite 200, de 204cc-Ducati die in 1959 haar debuut maakte:

 
Moto Puro heeft als basis een Panigale S genomen, en ‘m werkelijk van voor tot achter tot caféracer omgebouwd. De hoogtepunten op een rijtje:

Trellis subframe (stalen buizenframe), vele, vele alu-parts van DPNS, Kineo-spaakwielen, de QD-uitlaatpartij, het eigenbouw-zitje en de prachtige paintjob van MW-design.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?