MOTO73 en Motor Magazine naar MotorExpo

Nieuwe motor kopen? Uitgebreide proefritten maken? Een nieuw motorpak of gereedschap? Als het goed is, is dit alles (en veel meer) tijdens de MotorExpo in Assen mogelijk. In de TT Hall, naast het TT-circuit, zal deze motorbeurs drie dagen lang de complete motorbranche vertegenwoordigen. Voor Motor Magazine en MOTO73 aanleiding om óók aanwezig te zijn. Gezien het aantal inschrijvingen en de aanwezige dealers, importeurs, branche-organisaties en de geplande (stunt)shows wordt het een spektakel waar iedereen zich wel in kan vinden. Belangrijk hierbij is dat de entreeprijs goed te behappen is: € 10, kinderen tot 12 jaar betalen € 5 en kinderen tot en met 7 jaar mogen gratis naar binnen. 

 

Vrijdagavond 24 januari zal de nieuwbakken beurs haar deuren openen om 18:00, en sluiten om 22:00. Zaterdag 25 en zondag 26 januari is de beurs open van 10:00 tot 18:00.

 

Foto: archiefbeeld Motorbeurs Utrecht, Lucas Verbeke, MOTO73.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.