vrijdag 29 maart 2024

MOTO73 en Motor Magazine naar MotorExpo

Nieuwe motor kopen? Uitgebreide proefritten maken? Een nieuw motorpak of gereedschap? Als het goed is, is dit alles (en veel meer) tijdens de MotorExpo in Assen mogelijk. In de TT Hall, naast het TT-circuit, zal deze motorbeurs drie dagen lang de complete motorbranche vertegenwoordigen. Voor Motor Magazine en MOTO73 aanleiding om óók aanwezig te zijn. Gezien het aantal inschrijvingen en de aanwezige dealers, importeurs, branche-organisaties en de geplande (stunt)shows wordt het een spektakel waar iedereen zich wel in kan vinden. Belangrijk hierbij is dat de entreeprijs goed te behappen is: € 10, kinderen tot 12 jaar betalen € 5 en kinderen tot en met 7 jaar mogen gratis naar binnen. 

 

Vrijdagavond 24 januari zal de nieuwbakken beurs haar deuren openen om 18:00, en sluiten om 22:00. Zaterdag 25 en zondag 26 januari is de beurs open van 10:00 tot 18:00.

 

Foto: archiefbeeld Motorbeurs Utrecht, Lucas Verbeke, MOTO73.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen