dinsdag 16 april 2024

MOTO73-lezers zijn onderweg!

Je kunt ze overal tegenkomen, de tien lezers van MOTO73 die een halfjaar gratis op een Yamaha Xenter 125 mogen rijden. En geen gewone, maar een feestelijk oranje Royal Xenter. Je kunt ze overal tegenkomen, want ze hebben de opdracht zo veel mogelijk plezier te maken. Misschien weet je het nog: een paar weken geleden startten we de troonswisselingsactie, waarbij je kans maakte eens iets anders te rijden dan je huidige motor (of auto).

Niet minder dan tien Xenter 125’s had Yamaha klaar staan. Op het hoofdkantoor van Yamaha in Schiphol-Rijk kregen de gelukkige winnaars de sleutels uitgereikt van hun efficiënte stadsvlo. Rond zes uur zwermde de boel uit richting alle delen van het land. In MOTO73 zul je op de hoogte worden gehouden van de belevenissen van de rijders en hun scooters.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen