MOTO73 nr 8 komt eraan

Introducties
– Honda CB1000R
– Ducati Scrambler 1100
– Benelli Leoncino

Testen
– Een circuittest met de twee WK Supersport 300 van Nutec Benjan Kawasaki als wel Team Trasimeno en één IDM Supersport 300 motor van het Ten Kate-team.
– De nieuwe Dunlop Sportsmart TT

Interview met Michael van der Mark
‘Ik kan winnen op Assen’. Mighty Michael denkt dat hij voor spektakel kan gaan zorgen wanneer het SBK-circus in Assen neerstrijkt.

Techniek
Hoe brengt BMW hun nieuwe scooter ‘in balans’?

Reportage
Onze Ad waagt zich aan Triumph’s speciale Adventure Expierence in de bossen rond het circuit van Zolder.

Marathonmotor
De BMW F800GS van Jan-Willem zette in korte tijd 52.000 kilometer op de teller.

Weerzien
De Honda CBR600RR werd in 2003 verkozen tot opper 600. Hoe rijdt het beestje heden ten dage?

Toerisme
Tijdens een rondje Montenegro eindigt Hans Avontuur via onverharde bergwegen uiteindelijk met een biertje onder een palmboom.

Nog geen abonnee? Je bestelt hem hier online of rijdt even naar de winkel!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.