maandag 11 december 2023

Dainese produceert pakken volledig op maat

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Als je op de motor zit, moet een leren pak geen belemmering vormen. Daarom besteedt Dainese veel tijd en energie in de pasvorm van haar motorkleding. Voor de klant die echter nog een stapje verder wil gaan, heeft Dainese nu tevens een 3D Configurator online staan. Door het Dainese Custom Works Team (dezelfde mensen die onder meer de pakken van de MotoGP-coureurs maken) is achter de schermen vele maanden hard gewerkt om dit systeem te optimaliseren en zodoende zeer gebruiksvriendelijk te maken.

De leren pakken, jassen en broeken van Dainese zijn via de 3D Configurator eenvoudig door de klant zelf naar eigen wens te maken. Er ontstaat hierdoor een unieke outfit doordat alle leren gedeeltes op het pak bewerkt kunnen worden in verschillende kleuren. Ook zijn de accessoires, zoals knee- en elbowslider, aan te passen. Een eigen logo of tekst is in een handomdraai op het leren pak gezet.

Na de online personalisatie wordt het pak opgeslagen en zet een Custom Works Center de laatste stap, door de maten van de klant op te nemen. Op die manier krijg je een leren pak terug dat als gegoten zit. In Nederland kun je terecht bij maar liefst zeven Dainese-dealers. De meerprijs voor een eigen ontwerp bedraagt € 499,95. Het leren pak volledig op maat laten maken, kost € 599,95.  

Zelf ervaren hoe je online gemakkelijk een eigen op maat gemaakt leren pak in elkaar zet? Check dan de website customworks.dainese.com.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

1 Reactie

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen