Dainese produceert pakken volledig op maat

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Als je op de motor zit, moet een leren pak geen belemmering vormen. Daarom besteedt Dainese veel tijd en energie in de pasvorm van haar motorkleding. Voor de klant die echter nog een stapje verder wil gaan, heeft Dainese nu tevens een 3D Configurator online staan. Door het Dainese Custom Works Team (dezelfde mensen die onder meer de pakken van de MotoGP-coureurs maken) is achter de schermen vele maanden hard gewerkt om dit systeem te optimaliseren en zodoende zeer gebruiksvriendelijk te maken.

De leren pakken, jassen en broeken van Dainese zijn via de 3D Configurator eenvoudig door de klant zelf naar eigen wens te maken. Er ontstaat hierdoor een unieke outfit doordat alle leren gedeeltes op het pak bewerkt kunnen worden in verschillende kleuren. Ook zijn de accessoires, zoals knee- en elbowslider, aan te passen. Een eigen logo of tekst is in een handomdraai op het leren pak gezet.

Na de online personalisatie wordt het pak opgeslagen en zet een Custom Works Center de laatste stap, door de maten van de klant op te nemen. Op die manier krijg je een leren pak terug dat als gegoten zit. In Nederland kun je terecht bij maar liefst zeven Dainese-dealers. De meerprijs voor een eigen ontwerp bedraagt € 499,95. Het leren pak volledig op maat laten maken, kost € 599,95.  

Zelf ervaren hoe je online gemakkelijk een eigen op maat gemaakt leren pak in elkaar zet? Check dan de website customworks.dainese.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?