MOTO73 zoekt zes A2-rijders voor test Honda CB-familie

Op vrijdag 14 juni test de redactie van MOTO73 maar liefst zes Honda CB’s. Zes! Dat kunnen ze nooit alleen. Die moeten we helpen met deze klus. Heb jij zin?

Wel zin, maar eerst zien welke Honda’s?

  • 2 x CB500F
  • 2 x CB500X
  • 2 x CB500R

Wat opvalt: op alle Honda’s kun je met een A2-rijbewijs rijden. Nou, zin? Geef je dan op met het onderstaande formulier. Een week voor aanvang van de test mailen we je waar we je verwachten. Ontvang je geen mail, ben je niet geselecteerd.

Programma vrijdag 14 juni (onder voorbehoud)

08.o0 Ontvangst/ontbijt/uitleg
09.00 Vertrek test
12.00 Lunch
13.00 Vervolg test
16.00 Afsluiting

Geen velden gevonden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?