donderdag 18 april 2024

MotoGP komt naar de Kalverstraat

Foto: MotoGP

Nog maar één wedstrijd te gaan en dan zit het er weer op: de MotoGP. Een spannend seizoen met een uiterst beladen slotwedstrijd waarin Valentino Rossi en Jorge Lorenzo zeer waarschijnlijk hard gaan vechten voor hun kansen op de titel. Die laatste wedstrijd is volgend weekend al en we beginnen ons al lichtelijk voor te bereiden op die stille periode erna. Wat moeten we toch met al die vrije tijd in de weekenden? Een stukkie toeren zit er in deze gure tijd vaak ook al niet in. Lekker ouderwets een borspelletje dan maar?

Monopoly helpt ons in deze bittere tijd. Een speciale MotoGP-versie is binnenkort verkrijgbaar. Vol gas over de Kalverstraat en dan in de gevangenis belanden zit er echter niet in. Nee, in plaats van straten koop je in deze uitgave rijders van nu of iconen van vroeger. De bekende huizen en hotels worden vervangen voor tribunes en beroemde circuits. Of het monetaire systeem ook is veranderd naar een puntensysteem voor het eindklassement is ons onduidelijk. 

Het bordspel is al verkrijgbaar in speelgoedwinkels en via online winkels. Binnenkort komt het ook op de officiële website van de MotoGP. 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen