MotoGP komt naar de Kalverstraat

Foto: MotoGP

Nog maar één wedstrijd te gaan en dan zit het er weer op: de MotoGP. Een spannend seizoen met een uiterst beladen slotwedstrijd waarin Valentino Rossi en Jorge Lorenzo zeer waarschijnlijk hard gaan vechten voor hun kansen op de titel. Die laatste wedstrijd is volgend weekend al en we beginnen ons al lichtelijk voor te bereiden op die stille periode erna. Wat moeten we toch met al die vrije tijd in de weekenden? Een stukkie toeren zit er in deze gure tijd vaak ook al niet in. Lekker ouderwets een borspelletje dan maar?

Monopoly helpt ons in deze bittere tijd. Een speciale MotoGP-versie is binnenkort verkrijgbaar. Vol gas over de Kalverstraat en dan in de gevangenis belanden zit er echter niet in. Nee, in plaats van straten koop je in deze uitgave rijders van nu of iconen van vroeger. De bekende huizen en hotels worden vervangen voor tribunes en beroemde circuits. Of het monetaire systeem ook is veranderd naar een puntensysteem voor het eindklassement is ons onduidelijk. 

Het bordspel is al verkrijgbaar in speelgoedwinkels en via online winkels. Binnenkort komt het ook op de officiële website van de MotoGP. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.