MotoGP-nerd gezocht

Zeg, altijd al je zegje willen doen over internationale coureurs terwijl duizenden mensen naar je luisteren? Dit is je kans! Eurosport is namelijk op zoek naar een gloednieuwe reporter vanuit de pits die de uitzending van de MotoGP met vernieuwende inzichten kan verrijken. Droombaan, niet? Er is wel een klein lijstje met vereisten waar je aan zal moeten voldoen mits je kans wil maken uitgenodigd te worden om eens te komen babbelen. Zo is ervaring met camerawerk echt wel verplicht. En dan bedoelen ze er wel voor en niet veilig achter.

Ook dien je een teamspeler te zijn die, mede vanwege het internationale team waar Eurosport mee werkt, vloeiend Engels spreekt. Italiaans en/of Spaans zijn voor de communicatie met de coureurs ook een grote pre. Oh en je moet echt een bovengemiddelde interesse hebben in de MotoGP. Liefst niet op het niveau van een superfan maar met een objectieve neutrale journalistieke insteek. Lukt dat? 

Aanmelden kan via sollicitatie@discovery.com. Ze vragen wel of je videotje kan meesturen van je kunsten voor de camera. 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.