vrijdag 29 maart 2024

Absoluut leuke site: pitstopindenatuur.nl

Als toerrijder kom je overal, weet je de leukste weggetjes te vinden. En als je ze niet weet, kun je altijd nog een tanktastocht o.i.d. van ons downloaden. Maar onderweg wil je ook wel eens pauzeren. Voor een hapje of een warm drankje. Liefst op een leuke stek, maar weet die maar eens te vinden.

Sylvie Dücker is special voor dat doel een website gestart. pitstopindenatuur.nl. De website bevat per provincie leuke adressen voor een pitstop in de natuur. Je kunt er terecht voor een kop koffie, een heerlijke lunch en in sommige gevallen ook voor een overnachting.

Check pitstopindenatuur.nl

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen