Absoluut leuke site: pitstopindenatuur.nl

Als toerrijder kom je overal, weet je de leukste weggetjes te vinden. En als je ze niet weet, kun je altijd nog een tanktastocht o.i.d. van ons downloaden. Maar onderweg wil je ook wel eens pauzeren. Voor een hapje of een warm drankje. Liefst op een leuke stek, maar weet die maar eens te vinden.

Sylvie Dücker is special voor dat doel een website gestart. pitstopindenatuur.nl. De website bevat per provincie leuke adressen voor een pitstop in de natuur. Je kunt er terecht voor een kop koffie, een heerlijke lunch en in sommige gevallen ook voor een overnachting.

Check pitstopindenatuur.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?