donderdag 25 april 2024

MotoPort Personal Shopping

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De juiste motorkleding, het valt niet mee om deze snel en gemakkelijk te vinden. Online kun je alles vinden, maar je wilt toch graag even passen. Ga je naar de winkel, dan hebben ze je maat mogelijk niet hangen of hebben ze geen tijd om je te helpen!

Gelukkig heeft MotoPort hier nu een passende oplossing voor bedacht: Personal Shopping by MotoPort. Je maakt online een afspraak en geeft je wensen aan. Je weet dus vooraf dat er diverse opties voor je klaar hangen! Aan de hand van jouw keuze in stijl, kleur en maat vinden de getrainde medewerkers van MotoPort snel jouw favoriete outfit. Zeker als je een afwijkende maat hebt ben je er zeker van dat je maat aanwezig is als je komt. Wil je graag door je vaste verkoop(-st)-er geholpen worden? Je maakt nu eenvoudig een afspraak en weet zeker dat hij/zij voor je klaar staat.

Persoonlijke aandacht en advies op maat; met Personal Shopping bij MotoPort weet je zeker dat je met een passende outfit de deur uit gaat. Meer weten? Neem contact op met de dichtstbijzijnde MotoPort dealer, of meld je aan op www.motoport.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen