MotoPort Personal Shopping

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De juiste motorkleding, het valt niet mee om deze snel en gemakkelijk te vinden. Online kun je alles vinden, maar je wilt toch graag even passen. Ga je naar de winkel, dan hebben ze je maat mogelijk niet hangen of hebben ze geen tijd om je te helpen!

Gelukkig heeft MotoPort hier nu een passende oplossing voor bedacht: Personal Shopping by MotoPort. Je maakt online een afspraak en geeft je wensen aan. Je weet dus vooraf dat er diverse opties voor je klaar hangen! Aan de hand van jouw keuze in stijl, kleur en maat vinden de getrainde medewerkers van MotoPort snel jouw favoriete outfit. Zeker als je een afwijkende maat hebt ben je er zeker van dat je maat aanwezig is als je komt. Wil je graag door je vaste verkoop(-st)-er geholpen worden? Je maakt nu eenvoudig een afspraak en weet zeker dat hij/zij voor je klaar staat.

Persoonlijke aandacht en advies op maat; met Personal Shopping bij MotoPort weet je zeker dat je met een passende outfit de deur uit gaat. Meer weten? Neem contact op met de dichtstbijzijnde MotoPort dealer, of meld je aan op www.motoport.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?