vrijdag 29 maart 2024

Motor en film > Men in Black 3

Men in Black 3 is een freakshow van vreemde wezens en vreemde techniek. Dé gimmick van de film is een monowiel, een motorfiets met één groot wiel. De geschiedenis van dit zonderlinge voertuig gaat terug tot 1869. Men in Black 3 is het derde deel van de filmreeks die vijftien jaar geleden van start ging. Agent K (Tommy Lee Jones) en Agent J (Will Smith) maken deel uit van een internationale geheime organisatie, die ervoor moet zorgen dat de buitenaardse wezens, die in het geheim op aarde leven, zich goed gedragen en dat niemand hun bestaan ontdekt. De films zijn losjes gebaseerd op het gelijknamig stripverhaal, maar regisseur Barry Sonnenfeld heeft er een lollige draai aan gegeven en daarmee mogen zijn films in een adem worden genoemd met geslaagde science fiction-komedies als Mars Attacks en The Hitchhiker's Guide to the Galaxy.

Meer lezen? Mis dan de nieuwe MOTO73 niet!

Tekst: Fanta Voogd

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen