Motor en film > Men in Black 3

Men in Black 3 is een freakshow van vreemde wezens en vreemde techniek. Dé gimmick van de film is een monowiel, een motorfiets met één groot wiel. De geschiedenis van dit zonderlinge voertuig gaat terug tot 1869. Men in Black 3 is het derde deel van de filmreeks die vijftien jaar geleden van start ging. Agent K (Tommy Lee Jones) en Agent J (Will Smith) maken deel uit van een internationale geheime organisatie, die ervoor moet zorgen dat de buitenaardse wezens, die in het geheim op aarde leven, zich goed gedragen en dat niemand hun bestaan ontdekt. De films zijn losjes gebaseerd op het gelijknamig stripverhaal, maar regisseur Barry Sonnenfeld heeft er een lollige draai aan gegeven en daarmee mogen zijn films in een adem worden genoemd met geslaagde science fiction-komedies als Mars Attacks en The Hitchhiker's Guide to the Galaxy.

Meer lezen? Mis dan de nieuwe MOTO73 niet!

Tekst: Fanta Voogd

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.