13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Motor en film > One Week (2008, Canada)

Wat zou je doen als je zou weten dat je nog maar een dag, of een week, of een maand te leven had? Dat is de centrale vraag in One Week. Ben Tyler besluit op een oude Norton een rit te maken van Toronto naar Tofino, aan de Canadese westkust. Een droevige maar ook humorvolle film, waarin de hoofdpersoon op de motor ontdekt welke dingen er echt toe doen.

Alleen eropuit trekken kan louterend werken. Een manier om de fabrieksinstellingen van je brein te herstellen. De omvang en ernst van zo’n expeditie kunnen variëren. Van een ritje langs de IJsselmeerdijk na een huiselijke ruzie, tot een transcontinentale motortrip nadat je te horen hebt gekregen dat je niet lang meer te leven hebt. Over dat laatste gaat de Canadese film One Week.

Tekst: Fanta Voogd

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen