13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Motor & Film > Charlie’s Angels: Full Throttle

Een actiekomedie met drie mooie dames, goede muziek en verrassende gastoptredens van Pink, John Cleese en Bruce Willis. Terloops laat Full Throttle zien dat freestyle motorcrossers helemaal geen computeranimatie nodig hebben om te imponeren. Charlie’s Angels was tussen 1976 en 1981 een populaire televisieserie over drie vrouwelijke privédetectives, aangestuurd door de geheimzinnige Charlie.

In 2000 en 2003 verscheen er een tweedelige remake van de serie in de bioscoop. De enige constante in een kwart eeuw Charlie’s Angels is de stem van de altijd buiten beeld blijvende Charlie. Die werd in de tv-serie al ingesproken door John Forsythe (1918-2010). De man – die in Nederland vooral bekend werd als Blake Carrington in de jaren tachtig-serie Dynasty – leende zijn stem ook aan de Charlie in Full Throttle, het tweede deel van de remake. Het was Forsythe’s laatste rol.

Ook het gastoptreden van de oorspronkelijke Angel Kelly (gespeeld door Jaclyn Smith), die even opduikt als oma-Angel, is een knipoog uit het verleden. Maar dat is misleidende achtergrondinformatie. Charlie’s Angels: Full Throttle spreekt vooral een jong publiek aan.

Meer weten over Charlie’s Angels: Full Throttle? Alles over deze film is te lezen in de nieuwe MOTO73 (nummer 1), die tot en met 18 januari in de schappen ligt.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen