Win kaarten voor de Vakantiebeurs

Als Nederland zijn duisterste dagen telt, mogen we tien kaarten weggeven voor de jaarlijkse Vakantiebeurs. Net als je in het diepst van je winterdepressie zit en het fileleed en het klimaat al helemaal niet meer trekt, ga dan eens langs bij de Vakantiebeurs en laat je onderdompelen in een oase van vakantiegevoel, ruik en proef verre exotische bestemmingen en… stort je daarna vol overgave weer in het Hollandse verkeer terug naar huis en haard. Haast je wel met invullen van onderstaand formulier, want de beurs is al van 11 tot en met 15 januari in Utrecht. Meer info: www.vakantiebeurs.nl.

Foto: KMT

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.