13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Win kaarten voor de Vakantiebeurs

Als Nederland zijn duisterste dagen telt, mogen we tien kaarten weggeven voor de jaarlijkse Vakantiebeurs. Net als je in het diepst van je winterdepressie zit en het fileleed en het klimaat al helemaal niet meer trekt, ga dan eens langs bij de Vakantiebeurs en laat je onderdompelen in een oase van vakantiegevoel, ruik en proef verre exotische bestemmingen en… stort je daarna vol overgave weer in het Hollandse verkeer terug naar huis en haard. Haast je wel met invullen van onderstaand formulier, want de beurs is al van 11 tot en met 15 januari in Utrecht. Meer info: www.vakantiebeurs.nl.

Foto: KMT

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen