Motor gestolen, politie zoekt getuigen

Het volgende bericht kregen wij net binnen. Hoewel de kans klein is, hopen wij met het plaatsen hiervan te kunnen bijdragen aan terugvinden van de Yamaha. Voor een woning aan de Oude Lossersestraat in Oldenzaal is tussen zondag 22 april 00.15 uur en maandag 23 april 11.30 uur een motor gestolen.

De motor stond geparkeerd voor de woning en was afgedekt met een dekzijl. Het betreft een meerkleurige Yamaha R1 met kenteken MN-ZV-47. De politie wil graag in contact komen met mensen die iets van de diefstal hebben gezien of die wellicht iets verdachts hebben opgemerkt in de omgeving van de Oude Lossersestraat.

Ook mensen die de motor hebben zien rijden of die weten waar deze nu staat, worden verzocht contact op te nemen. Dit kan via het algemene telefoonnummer van Politie Twente, team Oldenzaal, 0900-8844 of anoniem via Bel M. 0800-7000.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.