donderdag 25 april 2024

Motor gestolen, politie zoekt getuigen

Het volgende bericht kregen wij net binnen. Hoewel de kans klein is, hopen wij met het plaatsen hiervan te kunnen bijdragen aan terugvinden van de Yamaha. Voor een woning aan de Oude Lossersestraat in Oldenzaal is tussen zondag 22 april 00.15 uur en maandag 23 april 11.30 uur een motor gestolen.

De motor stond geparkeerd voor de woning en was afgedekt met een dekzijl. Het betreft een meerkleurige Yamaha R1 met kenteken MN-ZV-47. De politie wil graag in contact komen met mensen die iets van de diefstal hebben gezien of die wellicht iets verdachts hebben opgemerkt in de omgeving van de Oude Lossersestraat.

Ook mensen die de motor hebben zien rijden of die weten waar deze nu staat, worden verzocht contact op te nemen. Dit kan via het algemene telefoonnummer van Politie Twente, team Oldenzaal, 0900-8844 of anoniem via Bel M. 0800-7000.

Foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen