Yamaha’s nu ook te leasen

In de wereld van tweewieler lease is XLLease zeker geen onbekende. XLLease richt zich zelfs bewust op het zakelijke leasen van motorfietsen, als aanvulling op of als het alternatief naast het leasen van auto’s.

XLLease en Yamaha Motor Nederland zetten vooral in op vervoer met de motorscooter die in andere delen van Europa natuurlijk al mateloos populair is. Ook in de ontwikkeling van elektrisch vervoer wordt veel geïnvesteerd en ook deze ‘oplossingen’ zijn via een zakelijke leaseconstructie door XLLease in te zetten.

Dat de twee partijen niet over één nacht ijs zijn gegaan kunnen we wel concluderen uit het feit dat de eerste besprekingen al een klein jaar geleden hebben plaatsgevonden. XLLease brengt speciaal voor deze samenwerking een nieuwe website in de lucht: www.yamahalease.nl, waar alle informatie op te vinden is.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?