13 C
Nederland
zondag 26 juni 2022

Yamaha’s nu ook te leasen

In de wereld van tweewieler lease is XLLease zeker geen onbekende. XLLease richt zich zelfs bewust op het zakelijke leasen van motorfietsen, als aanvulling op of als het alternatief naast het leasen van auto’s.

XLLease en Yamaha Motor Nederland zetten vooral in op vervoer met de motorscooter die in andere delen van Europa natuurlijk al mateloos populair is. Ook in de ontwikkeling van elektrisch vervoer wordt veel geïnvesteerd en ook deze ‘oplossingen’ zijn via een zakelijke leaseconstructie door XLLease in te zetten.

Dat de twee partijen niet over één nacht ijs zijn gegaan kunnen we wel concluderen uit het feit dat de eerste besprekingen al een klein jaar geleden hebben plaatsgevonden. XLLease brengt speciaal voor deze samenwerking een nieuwe website in de lucht: www.yamahalease.nl, waar alle informatie op te vinden is.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen