13 C
Nederland
zondag 29 mei 2022

MOTOR GP Droomteam Competitie 2013

Het is weer tijd om alle uitslagen naast elkaar te leggen, profielen van coureurs te bekijken, nieuwssites over de GP in de gaten te houden en je duimen in gereedheid te brengen om jouw zes coureurs tot het winnende team te laten behoren. Het is tijd voor een vernieuwde MOTOR GP Droomteam Competitie 2013.

Crisis? Daar doen we bij de MOTOR GP Droomteam Competitie niet aan en daarom stellen we dit jaar twee miljoen euro extra ter beschikking van elke teammanager. Zo zal ieder team waarschijnlijk uit betere coureurs bestaan en kan de strijd om de hoofdprijs alleen maar heviger worden. En dat is wat we willen zien, want ook in 2013 staat er weer een dijk van een machine klaar voor de winnaar van de MOTOR GP Droomteam Competitie. En wel een Yamaha YZF-R6 met een Valentino Rossi R46 styling-pakket ter waarde van maar liefst € 13.699,-. Al zeggen we het zelf, dat is een verdomd lekkere prijs!

Mocht je nu niet ‘the one’ zijn, dan hebben we gelukkig nog een behoorlijk pakket aan prijzen achter de hand. Naast de hoofdprijswinnaar kunnen we nog 47 teammanagers blij maken met mooie producten als bijvoorbeeld combi-pakken, helmen, veringset, handschoenen, onderhoudspakketten en rugzakken. Het volledige prijzenpakket is overigens ook te vinden op www.wacosoft.nl/motor. Tevens vind je daar het volledige reglement. We adviseren om daar eerst eens even naar te kijken, voordat je jouw definitieve kampioenenclub op papier zet.

Meedoen aan de MOTOR GP Droomteam Competitie is verder vrij gemakkelijk te regelen. Stel je team van zes coureurs samen, blijf binnen het budget van twaalf miljoen en schrijf je in op www.wacosoft.nl/motor. Deelname aan de MOTOR GP Droomteam Competitie kost ook dit jaar € 5,95 per team.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen