MOTOR Magazine scheurkalender 2013

Nog een paar dagen en dan mogen we eindelijk aan de MOTOR Magazine scheurkalender beginnen. Wij kunnen niet wachten hoewel we zelf allang weten wat er op elk veletje staat. Alle abonnees hebben 'm inmiddels in huis en zullen met hetzelfde verlangen uitkijken naar het begin van 2013. Geen abonnee? Geen stress! Je kunt ‘m voor 9.95 euro bestellen op www.motor-magazine.nl/scheurkalender. 365 dagen scheuren met een glimlach! Een heel jaar lang verbazing, verdriet, geluk, ongeloof, een lach, een traan, een vraag, een antwoord, moppen, proza, nieuwtjes, gedichten, berusting, postume eer, onzin of wetenschap, opbeurende woorden, bijzondere creaties, vergeten helden en vooral mooie herinneringen!

Veel plezier ermee!


 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.