FEHAC Nationale oldtimer enquête

De Federatie Historische Automobiel- en Motorfiets Clubs, beter bekend als de FEHAC, voert een onderzoek uit naar de klassieke voertuigwereld. Zo’n onderzoek heeft in 2006 ook plaatsgevonden. De FEHAC gaat dit onderzoek nu herhalen in een meer uitgebreide vorm.

Actualisering van het bestand is natuurlijk vooral noodzakelijk naar aanleiding van het Regeerakkoord 2012, waarin de vrijstelling voor motorrijtuigbelasting van oldtimers wederom ter discussie wordt gesteld.

Met actuele informatie kan de FEHAC de belangen van oldtimerclubs en de eigenaren van alle soorten klassieke voertuigen beter behartigen bij de ministeries, politici en beleidsmakers. Het onderzoek is beperkt tot voertuigen met bouwjaren tot en met 1986.                                                                                                      

De enquête kan tot uiterlijk 28 februari 2013 worden ingevuld via www.fehac.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.