Motor Mercuur gaat vol gas

Nadat Motor Mercuur in Den Haag recent zelf haar bedrijfsactiviteiten in de oude vorm beëindigde, gaat het bedrijf inmiddels weer vol gas!

Hierbij zorgen een aantal veranderingen in de bedrijfsvoering ervoor dat het inmiddels 80 jaar bestaande bedrijf weer een zonnige toekomst tegemoet gaat. Motor Mercuur verkoopt vanaf nu gebruikte en nieuwe motoren van alle merken, pleegt onderhoud aan alle modellen van alle merken en biedt een zeer uitgebreid assortiment aan kleding (volledig assortiment Damen Leathers), onderdelen en accessoires.

In de nieuwe opzet is nadrukkelijk niet gekozen voor een officieel dealerschap. Motor Mercuur levert vanaf nu alle nieuwe modellen van alle motormerken. In de werkplaats wordt er volgens de officiële richtlijnen onderhoud en service aan alle merken en modellen gepleegd.
Zelf het nieuwe Motor Mercuur ontdekken? Ga dan naar Laan van Waalhaven 355, 2497 GM te Den Haag.
Of surf naar www.motor-mercuur.nl.
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.