dinsdag 21 mei 2024

Motor Mercuur gaat vol gas

Nadat Motor Mercuur in Den Haag recent zelf haar bedrijfsactiviteiten in de oude vorm beëindigde, gaat het bedrijf inmiddels weer vol gas!

Hierbij zorgen een aantal veranderingen in de bedrijfsvoering ervoor dat het inmiddels 80 jaar bestaande bedrijf weer een zonnige toekomst tegemoet gaat. Motor Mercuur verkoopt vanaf nu gebruikte en nieuwe motoren van alle merken, pleegt onderhoud aan alle modellen van alle merken en biedt een zeer uitgebreid assortiment aan kleding (volledig assortiment Damen Leathers), onderdelen en accessoires.

In de nieuwe opzet is nadrukkelijk niet gekozen voor een officieel dealerschap. Motor Mercuur levert vanaf nu alle nieuwe modellen van alle motormerken. In de werkplaats wordt er volgens de officiële richtlijnen onderhoud en service aan alle merken en modellen gepleegd.
Zelf het nieuwe Motor Mercuur ontdekken? Ga dan naar Laan van Waalhaven 355, 2497 GM te Den Haag.
Of surf naar www.motor-mercuur.nl.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen