donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Motor Mercuur gaat vol gas

Nadat Motor Mercuur in Den Haag recent zelf haar bedrijfsactiviteiten in de oude vorm beëindigde, gaat het bedrijf inmiddels weer vol gas!

Hierbij zorgen een aantal veranderingen in de bedrijfsvoering ervoor dat het inmiddels 80 jaar bestaande bedrijf weer een zonnige toekomst tegemoet gaat. Motor Mercuur verkoopt vanaf nu gebruikte en nieuwe motoren van alle merken, pleegt onderhoud aan alle modellen van alle merken en biedt een zeer uitgebreid assortiment aan kleding (volledig assortiment Damen Leathers), onderdelen en accessoires.

In de nieuwe opzet is nadrukkelijk niet gekozen voor een officieel dealerschap. Motor Mercuur levert vanaf nu alle nieuwe modellen van alle motormerken. In de werkplaats wordt er volgens de officiële richtlijnen onderhoud en service aan alle merken en modellen gepleegd.
Zelf het nieuwe Motor Mercuur ontdekken? Ga dan naar Laan van Waalhaven 355, 2497 GM te Den Haag.
Of surf naar www.motor-mercuur.nl.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelGeen Imola voor Biaggi
Volgend artikelAltijd droge handen

Gerelateerde artikelen