Geen Imola voor Biaggi

Beide coureurs kampen nog met blessureleed. Alitalia Aprilia rijder Max Biaggi heeft begin september tijdens het Duitse raceweekend op de Nürburgring een voetbreuk opgelopen. Helaas is de Italiaanse coureur nog niet voldoende hersteld om de race in Imola te rijden. De kans is groot dat hij ook Magny-Cours aan zich voorbij moeten laten gaan.

Ook Chris Vermeulen zal niet deelnemen aan het raceweekend in Imola. Toen de Australische coureur vorige week zijn Kawasaki testte, ging één van de schroeven in zijn knie los. Hij moest worden geopereerd. De operatie is succesvol verlopen, maar de Kawasaki Racing Team-rijder is niet fit genoeg voor Imola.

Foto: 2snap

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.