zaterdag 10 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Geen Imola voor Biaggi

Beide coureurs kampen nog met blessureleed. Alitalia Aprilia rijder Max Biaggi heeft begin september tijdens het Duitse raceweekend op de Nürburgring een voetbreuk opgelopen. Helaas is de Italiaanse coureur nog niet voldoende hersteld om de race in Imola te rijden. De kans is groot dat hij ook Magny-Cours aan zich voorbij moeten laten gaan.

Ook Chris Vermeulen zal niet deelnemen aan het raceweekend in Imola. Toen de Australische coureur vorige week zijn Kawasaki testte, ging één van de schroeven in zijn knie los. Hij moest worden geopereerd. De operatie is succesvol verlopen, maar de Kawasaki Racing Team-rijder is niet fit genoeg voor Imola.

Foto: 2snap

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen