vrijdag 30 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Mis niets van Motor.NL TV 2022 bij RTL7

De eerste twee uitzendingen van Motor.NL TV bij RTL7 zitten er inmiddels op, maar hoho, geen enkele stress als je ze om welke reden dan ook gemist hebt. Je kunt ze namelijk altijd op je gemak terugkijken via het YouTube-kanaal van Motor.NL: youtube.com/motornl. Als je helemaal slim bent, klik je daar direct op de rode button met ‘abonneren’. Kost je niets en zo mis je geen enkele video meer van ons!

Ter informatie, zo’n 31.000 (!) motorliefhebbers klikten eerder al op die rode button. Al die 31.000 liefhebbers kregen direct een melding toen aflevering 1 online kwam. In die aflevering zijn we op bezoek bij ons eigen Mega MotorTreffen in het Autotron, test onze collega Jelle Verstaen de nieuwe Harley-Davidson Nightster en gaan we met een kijker personal shoppen voor een nieuwe Gore-Tex-outfit. In aflevering 2 rijden we met de Suzuki GSX-S1000 en de Ducati Multistrada V4S, en gaan we op zoek naar casual motorkleding voor mannen.

Niets verslaat live

Nog leuker is het natuurlijk om live te kijken, dat kun je doen op zondag 8 mei, 15 mei, 22 mei en 29 mei om exact 17.00 uur op RTL7. De presentatie is in handen van Bart Verhoeven, die samen met cameraman Pieter van Gend motoren test, evenementen bezoekt en kijkers helpt met het uitzoeken van de juiste motorkleding. Met in de komende uitzendingen onder andere een verslag van het Kawasaki Versys 650-testevent, een dubbeltest tussen de Honda NT1100 en de Honda Africa Twin, solotesten van de BMW CE4, KTM Super Adventure en Benelli Leoncino 800, en dus ook nog eens heel veel motorkleding(tips). Kortom: blokken die zondagmiddag!

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen