Motor Outdoor 2011

Op zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2011 wordt er op het Malieveld in Den Haag voor het eerst Motor Outdoor 2011 gehouden. Er hebben zich al een groot aantal deelnemers aangemeld. Naar verwachting gaat Motor Outdoor 2011 een bijzonder evenement worden met veel spektakel en amusement… Het voorlopige programma staat op www.motoroutdoor.nl. Maar let op, er zullen natuurlijk nog veel activiteiten en updates volgen.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.