Motocross op tv

Voor degenen die zich verstoken zien van digitale zenders als Eurosport 1 en 2, Extreme Channel en Motors TV biedt MX Life een speciaal zomerpakket. Deze digitale zender richt zich volledig op het wereldkampioenschap motocross en hoeft dus geen loze beloftes te doen als ze beweren álles uit te zenden. En duur is het ook niet, slechts 33 euro voor een heel seizoen, inclusief de supercross. Kijk voor meer informatie op www.mx-life.tv.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.