Officiële MotoGP-store

GP-fan? Kun je ook geen genoeg krijgen van je liefhebberij? Zou je iedereen willen laten zien wat je liefhebberij is? Dan hoef je nu niet meer te wachten tot de GP in eigen land komt of via via via via aan je merchandise te komen, voortaan heeft MotoGP haar eigen webstore waar je alle officiële zaken kunt vinden. Hebben ze het hier niet, dan is het nep. Dus wil je meer weten, kijk dan op store.motogp.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.