MOTOR-project Tweedehands krijgt vervolg

2013 nadert nu echt snel en dus zijn wij alweer bezig om 'nieuwe' motoren voor onze rubriek project Tweedehands te regelen. Na een 94'er Honda Fireblade van MotoPort Veldhoven en de uit 2002 stammende BMW R1150GS van het Amersfoortse Van Harten zijn we ditmaal zoekende naar drie betaalbare occassions. Welk 'oudje' zie jij graag een seizoen lang in MOTOR Magazine staan? We horen het graag van je! Roep vooral alles…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.