Motor weg? Dan nog liever de lucht in.

Nadat twee motoren voor de deur van zijn flat werden ontvreemd, bedacht Boris Farihov de ultieme oplossing tegen diefstal. Elke nacht takelt de Rus zijn – ondertussen derde – motorfiets omhoog. Waar hangsloten eerder faalden, klaart de hijspartij de klus wel. Het ophijsen van de motorfiets met behulp van een elektrischje lier kost minder tijd dan hem op drie hangsloten zetten. De eigenaar slaapt bovendien een stuk beter nu de motor veilig tussen hemel en aarde bungelt.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.