Magnum is Victory’s nieuwste en opvallendste bagger

Victory trekt werkelijk alles uit de kast om de nieuwe Magnum te laten opvallen. Het spectaculaire spuitwerk en de knallende kleuren getuigen van lef bij de Amerikaanse motorbouwer. Vooral het Plasma Lime trekt direct ieders volledige aandacht.

Ape-hanger
Het knalgroen contrasteert lekker met het overdadige chroom. Het 21” voorwiel is eerder voor de looks gekozen dan voor de rijeigenschappen. Datzelfde geldt voor het massieve en hoge ape-hanger-stuur. Victory houdt de achterkant – met ingebouwde koffers – juist zo laag mogelijk. De zadelhoogte bedraagt slechts 667 mm.

Zware jongen
Hoe de 1740 cc zware V-twin klinkt is nog afwachten, maar het 100 watt sterke stereosysteem moet lekker van zich kunnen afblazen met zijn zes luidsprekers. Het uiterlijk verraadt al dat de Magnum geen lichte jongen is. Droog weegt hij 345 kilo.

[justified_image_grid ids=20489,20490,20491,20492,20493,20494,20495,20496]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?

Neem een grote motor, plaats hem in een licht frame en verwijder daarna alle onnodige accessoires. Wat je overhoudt, is volgens Victory de formule voor de ‘modern American musclebike’. De Octane dus.