13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

MOTORbeurs 2014 > BikerWedding

Trouwplannen? Let dan even heel goed op! In 2014 wil de MOTORbeurs Utrecht twee bikerfans de kans geven om te trouwen, in wat alleen maar omschreven kan worden als de grootste BikerWedding van Nederland. Uiteraard tijdens de MOTORbeurs 2014, die plaatsvindt van donderdag 20 tot en met vrijdag 23 februari.

Je hebt tot en met 29 september om het formulier in te vullen. Daarna volgen er twee weken waarin het publiek mag stemmen op hun favoriete koppel. Uit de drie finalisten kiest de organisatie van MOTORbeurs Utrecht het winnende stel.

Surf voor alle informatie snel naar www.motorbeursutrecht.nl/wedding.

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen