MOTORbeurs 2014 > BikerWedding

Trouwplannen? Let dan even heel goed op! In 2014 wil de MOTORbeurs Utrecht twee bikerfans de kans geven om te trouwen, in wat alleen maar omschreven kan worden als de grootste BikerWedding van Nederland. Uiteraard tijdens de MOTORbeurs 2014, die plaatsvindt van donderdag 20 tot en met vrijdag 23 februari.

Je hebt tot en met 29 september om het formulier in te vullen. Daarna volgen er twee weken waarin het publiek mag stemmen op hun favoriete koppel. Uit de drie finalisten kiest de organisatie van MOTORbeurs Utrecht het winnende stel.

Surf voor alle informatie snel naar www.motorbeursutrecht.nl/wedding.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?