zondag 19 mei 2024

MOTORbeurs Utrecht: dé aftrap van het motorseizoen

Van 22 t/m 25 februari 2024 is Jaarbeurs Utrecht hét epicentrum van alles wat met motorrijden te maken heeft. Naast veel grote merken en dealer-stands, staat het programma bol van spectaculaire shows en activiteiten. Van demo’s Motoball en de befaamde Steile Wand tot de Fire Arena, een metershoge constructie compleet met spectaculaire trial-stunts en vuuracts. Bestel je je ticket(s) vóór 22 februari, dan bespaar je € 3 t.o.v. de kassaprijs. Tickets bestel je hier.

Stap zelf op! – voor jong én oud

Voor de mensen die niet alleen naar motoren willen kijken, maar zélf op willen stappen, is er genoeg te doen. Op het Testparcours maak je een testrondje op je favoriete motor. Verschillende grote merken zoals BMW Motorrad, Harley-Davidson, Honda, Royal Enfield, Moto Morini, Mash, Yamaha, Mutt Motorcycles en Segway hebben bevestigd dat hun motorfietsen uit te proberen zijn op het Testparcours. Heb je (nog) geen motorrijbewijs, maar wil je toch een rondje op een motor maken? Dan is BOVAG Try the Bike dé plek voor jou. Ook de kids kunnen op MOTORbeurs Utrecht hun eerste meters maken. Zij kunnen terecht op de quadbaan buiten of volgen een eerste mini trial les.

Gezellige cafés

Een ijskoud biertje gaat er misschien ook wel in. Strijk met je motorvrienden neer bij gezellige cafés waar sfeer en spektakel dit jaar de boventoon voert. Vraag je favoriete muziek aan in het Route 66 Café waar Simone FM jouw favoriete vinyl-plaat op de draaitafel legt. Óf geniet van een live band en laat je verrassen bij de Fire Arena, een metershoge constructie compleet met spectaculaire trial-stunts en vuuracts. Plezier gegarandeerd!

Dit is nog maar een greep uit wat er te doen is en er komen nog steeds leuke activiteiten bij. Check de website voor alle informatie: www.motorbeursutrecht.nl

Praktische info

WaarJaarbeurs Utrecht

Wanneer         
22 t/m 25 februari.
Donderdag en vrijdag van 10.00 – 22.00u en zaterdag en zondag van 10.00 – 18.00u
Ticketsmotorbeursutrecht.nl/tickets

Fotograaf: MichielTon.com

Fotograaf: MichielTon.com
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen