dinsdag 23 juli 2024

MOTORbeurs-winnaar Michel ontvangt Kawasaki Z650

De MOTORbeurs Utrecht; het lijkt door alle toestanden waar we midden in zitten al haast een half jaar geleden, maar voor de 31-jarige Michel van der Gouw voelt het nog altijd aan als gisteren. Hij won namelijk de gloednieuwe Kawasaki Z650 door op de MotorNL-stand het juiste aantal ballen te raden in de speciale Kawasaki Z650-ballenbak. Dinsdag 26 mei – ietsje later vanwege corona – kreeg Michel in Garage 29 op het MotorNL-hoofdkwartier in Hilversum de nog maagdelijk nieuwe Kawasaki Z650 officieel overhandigd uit handen van Bart Verhoeven. Hoewel Michel inmiddels al flink heeft kunnen wennen aan het feit dat hij de gelukkige winnaar is, kon je duidelijk van zijn gezicht aflezen dat hij het nog steeds amper kan bevatten. Niet zo gek als je weet dat hij nooit eerder zoiets gaafs won. De timing om een keertje wél te winnen, kan dus niet beter!

Dit vindt MotorNL van de 2020 Kawasaki Z650

Eddie de Vries, hoofdredacteur MotorNL: ‘Het topvermogen is gehandhaafd, het middengebied ietwat versterkt en het maximale koppel minimaal afgeroomd. Dat houdt het herkenbare karakter overeind. Een karakter dat zich kenmerkt door de alerte gasreactie en de motivatie om toeren te draaien. Het nieuwe fonkelende tft-scherm tilt ’m moeiteloos het nieuwe decennium binnen. Het verbaast me dit op een motor van € 7.999,- aan te treffen. Prima vering, een 140-achterslof en 183 rijklare kilogrammen zijn de drie belangrijkste veroorzakers van een meer dan prettig stuurgedrag. Het klopt gewoon. De rempartij ontstijgt dit segment en in het verlengde daarvan krijgt de versnellingsbak een compliment: net zo trefzeker en soepel als voorheen. De lage zit, ranke taille en het smalle stuur zijn er om iedereen de mogelijkheid van een Kawasaki Z650 te bieden, waardoor de langere Nederlander vanzelfsprekend krap zit. Daarom is het des te fijner dat Kawasaki een hoger zadel aanbiedt dat de zitpositie duidelijk verbetert.

Zo gaat het verder

We gaan Michel de komende maanden intensief volgen tijdens zijn kilometers met de Kawasaki Z650. Dat doen we via onze website MOTOR.nl, via YouTube, Facebook, Instagram, in onze wekelijkse nieuwsbrief en natuurlijk via MOTO73 en Promotor magazine. Kortom, je gaat hier nog veel meer van horen!

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen