Motorbeursseizoen geopend!

Komend weekend (20-22 januari) wordt in Martini Plaza in Groningen (gelegen aan de A7, Groningen-Drachten) de Noordelijke Motorbeurs gehouden. Tientallen standhouders zullen er aanwezig zijn. Hoofdzakelijk motordealers, maar ook reisorganisatoren, alsmede de KNMV en de MAG.

De entree bedraagt € 11,50 (65+ en jeugd van 8-12 jaar half geld). Parkeren bij de Martini Plaza is gratis. Surf voor meer informatie naar www.denoordelijkemotorbeurs.nl. De KTM 350SX-F Carioli-replica (zie foto) is één van de vele smaakmakers. Ga dat zien!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?