Motorcity Amsterdam slaat vleugels uit

De in Westpoort Amsterdam gevestigde motordealer Motorcity Amsterdam slaat de vleugels uit. De activiteiten en het team van Motorcompany Nieuwerkerk zijn verhuisd naar Westpoort. De twee motorbedrijven gaan onder leiding van Martijn Minnee verder onder vlag van Motorcity Amsterdam. Het bedrijf blijft dealer van Yamaha, Kawasaki, Suzuki en Aprilia. Door de fusie komt daar nog het dealerschap van Can-Am bij. 

Extra focus op de werkplaats

Met de overstap van het team uit Nieuwerkerk wordt ook veel technische know-how toegevoegd: de roots van Motorcompany Nieuwerkerk liggen immers in de werkplaats. Door de vele dealerschappen bij Motorcity Amsterdam, de inzet van moderne apparatuur en het hoge niveau van opleidingen vanuit de distributeurs kan er professioneel en efficiënt gesleuteld worden aan vrijwel alle merken motorfietsen. Dit blijft ook in de toekomst een van de belangrijkste speerpunten. Daarnaast is het aanbod nieuwe motoren vergroot, zodat kopers gemakkelijker keuzes kunnen maken. 

Frisse wind

Er waait een stevige frisse wind door Motorcity Amsterdam, dat al 11 jaar gevestigd is te Jarmuiden 31. De bovenste etage van het pand wordt sinds januari geëxploiteerd door Voordeelhelmen, met een compleet aanbod aan motorkleding en helmen.

De begane grond is geheel gereserveerd voor de motorfietsen. Beide ondernemingen opereren zelfstandig, maar werken in de praktijk nauw samen om de klant optimaal van dienst te zijn. Directeur Martijn Minnee van Motorcity: “Alleen door keihard werken en perfecte service verlenen bouw je een enthousiast klantenbestand op. Dit heb ik zes jaar lang in Nieuwerkerk bewezen en ga ik nu doorzetten op grotere schaal in Amsterdam. We verwelkomen iedereen zo snel mogelijk in onze winkel!”. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?