donderdag 18 april 2024

Kawasaki Versys Promo Tour 2021

Kawasaki lanceert de Versys Promo Tour waarbij de Versys-modellen dit seizoen als een road-show langs alle officiële Kawasaki-dealers trekken. Kawasaki wil iedereen de gelegenheid geven om op een ongedwongen manier de veelzijdige en superieure rijeigenschappen van de verschillende Versys-modellen te kunnen ervaren!

De Versys Promo Tour doet alle officiële Kawasaki dealers aan met de Versys 1000 SE, Versys 1000 S en Versys 650. Check snel wanneer de Versys Promo Tour bij jou in de buurt is en ervaar zelf de veelzijdigheid van de Versys 650, de rijke standaarduitrusting van de Versys 1000 S of voel wat de vernieuwde semi-actieve elektronische vering met Showa Skyhook-technologie doet op de Versys 1000 SE!

MotoVeda vanaf heden officieel Kawasaki dealer

Kawasaki Versys Promo Tour: Coronaproof

De Versys Promo Tour vindt volledig buiten plaats. Om de toestroom van mensen te spreiden kunnen proefritten alleen op afspraak gemaakt worden. Neem dus contact op met de betreffende dealer. Helaas kunnen we geen garanties geven dat alle geplande Versys Promo Tours daadwerkelijk kunnen plaatsvinden. Hou de website in de gaten of neem bij twijfel contact op met de desbetreffende dealer.

Kijk op kawasaki.nl wanneer de Versys Promo bij jou in de buurt is.

Motor.NL-redacteur Nick Enghardt test de 2021 Kawasaki Versys 1000 SE:

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen