Kawasaki Versys Promo Tour 2021

Kawasaki lanceert de Versys Promo Tour waarbij de Versys-modellen dit seizoen als een road-show langs alle officiële Kawasaki-dealers trekken. Kawasaki wil iedereen de gelegenheid geven om op een ongedwongen manier de veelzijdige en superieure rijeigenschappen van de verschillende Versys-modellen te kunnen ervaren!

De Versys Promo Tour doet alle officiële Kawasaki dealers aan met de Versys 1000 SE, Versys 1000 S en Versys 650. Check snel wanneer de Versys Promo Tour bij jou in de buurt is en ervaar zelf de veelzijdigheid van de Versys 650, de rijke standaarduitrusting van de Versys 1000 S of voel wat de vernieuwde semi-actieve elektronische vering met Showa Skyhook-technologie doet op de Versys 1000 SE!

MotoVeda vanaf heden officieel Kawasaki dealer

Kawasaki Versys Promo Tour: Coronaproof

De Versys Promo Tour vindt volledig buiten plaats. Om de toestroom van mensen te spreiden kunnen proefritten alleen op afspraak gemaakt worden. Neem dus contact op met de betreffende dealer. Helaas kunnen we geen garanties geven dat alle geplande Versys Promo Tours daadwerkelijk kunnen plaatsvinden. Hou de website in de gaten of neem bij twijfel contact op met de desbetreffende dealer.

Kijk op kawasaki.nl wanneer de Versys Promo bij jou in de buurt is.

Motor.NL-redacteur Nick Enghardt test de 2021 Kawasaki Versys 1000 SE:

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?