donderdag 28 maart 2024

Motorfiets gestolen door paard

Je mag van een KTM 125 Duke met 15 pk verwachten dat hij flink tegenstribbelt als hij wordt gestolen. Toch laat deze motorfiets zich als een mak schaap afvoeren door een mager paard dat niet eens een pk ophoest. ‘Het paard achter de wagen spannen’ heeft geen enkel nut voor ettertjes met losse handjes, een KTM achter dezelfde wagen spannen is verwerpelijk, maar waarschijnlijk wel een stukje lucratiever. De KTM werd midden op de dag gestolen in Dartford in Groot Brittannië. Een beveiligingscamera legde de surrealistische optocht van paard, wagen en oranje motorfiets vast.

Lees ook: Motorrijder vangt paard

Ad van de Wiel
Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen