zaterdag 26 november 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuwe kleurstellingen 2020 Kawasaki Ninja ZX-6R

Kawasaki’s Ninja ZX-6R is voor 2020 beschikbaar in twee nieuwe kleurstellingen: Metallic Spark Black en de KRT kleuren (Lime Green / Ebony). Kawasaki meldt niets over technische aanpassingen dus de supersport gaat ongewijzigd zijn tweede productiejaar in. De Supersport staat vanaf november in de showroom bij de Kawasaki dealer. Prijzen worden later bekend gemaakt. Zoals bijna altijd levert Kawasaki ook een Performance Pakket bij dit model. Het pakket voor de ZX-6R bestaat uit een Akrapovic carbon uitlaat, buddyseatcover, tankpad en kneepads.

Naast het traditionele groen in 2020 ook in dit zwart.
Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen