Motorfiets gestolen door paard

Je mag van een KTM 125 Duke met 15 pk verwachten dat hij flink tegenstribbelt als hij wordt gestolen. Toch laat deze motorfiets zich als een mak schaap afvoeren door een mager paard dat niet eens een pk ophoest. ‘Het paard achter de wagen spannen’ heeft geen enkel nut voor ettertjes met losse handjes, een KTM achter dezelfde wagen spannen is verwerpelijk, maar waarschijnlijk wel een stukje lucratiever. De KTM werd midden op de dag gestolen in Dartford in Groot Brittannië. Een beveiligingscamera legde de surrealistische optocht van paard, wagen en oranje motorfiets vast.

Lees ook: Motorrijder vangt paard

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Misschien vind je dit ook interessant?