Motorjas met “T-shirt”-effect

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naarredactie@motor.nl.

Motorrijden in de hitte? Airconditioning voor motorrijders bestaat nog niet, maar de Rukka AiRider jas, vervaardigd van Cordura AFT, heeft bijna hetzelfde effect: je blijft lekker koel als het er heet aan toegaat…

Eerst heb je het gevoel dat je in een sauna zit. Dan krijg je hoofdpijn en een droge mond, gevolgd door vervelende hoogtevrees en onscherp zicht. Een zonnesteek op de motor komt vaker voor dan je zou denken. Je hoeft er echt niet voor naar de Spaanse augustuszon te gaan. Maar betekent dit, dat je in je T-shirt rond moet gaan rijden? Natuurlijk niet! Er is een veilig en comfortabel alternatief, en verbazend genoeg zijn het de Finnen uit het koude noorden die weten hoe: het beste alternatief is de Rukka AiRider.

De AiRider is volledig gemaakt van het luchtdoorlatende en zeer comfortabele Cordura AFT-weefsel. De wind gaat bijna zonder weerstand door de gaatjes van het Cordura stof en koelt je lichaam, terwijl zweet direct kan verdampen, zonder de veiligheid aan te tasten. Bescherming wordt gegarandeerd door het zeer slijtvaste Cordura AFT, doormiddel van versterkingen op de ellebogen en de CE-gecertificeerde Rukka D3O protectoren, die tijdens het dragen comfortabel soepel zijn maar hun beschermende werking vervullen tijdens een eventuele impact. De AiRider is bovendien voorbereid op de plaatsing van een rugprotector.

De kraag van het AiRider motorjack is uitgerust met een magneetsluiting. Stelriempjes op de onderarmen zorgen voor een perfecte pasvorm. Je portemonnee, telefoon en andere zaken vinden ruim plek in de vier zakken afsluitbaar met ritsen: twee in de binnenvoering en twee aan de buitenzijde. Een lange verbindingsrits op de heup zorgt dat het jack eenvoudig aan elke Rukka broek kan worden bevestigd.

Prijzen
Het AiRider jack is leverbaar in de kleur grijs met oranje graphics en is beschikbaar in de maten 46 tot 62. De prijs bedraagt € 399,- inclusief BTW. Rukka dealers vind je op www.hocoparts.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?