maandag 28 november 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

MotorKledingCenter opent vierde superstore in Zutphen

Zutphen2

Na de feestelijke opening van MotorKledingCenter in België, is komende zomer Nederland weer aan de beurt. De vierde vestiging van MotorKledingCentrum staat in… Zutphen!

In de zomer van 2018 wordt de vierde MotorKledingCentrum superstore geopend in Zutphen, op winkelboulevard Het Polplein. Op ruim 1200m2 worden motorrijders zeven dagen per week geïnspireerd en geadviseerd bij het vinden van de best passende motoroutfit.

‘Het nieuwe Retail concept van MKC Tilburg en MKC Zemst is zorgvuldig getest en doorontwikkeld zodat het in de komende jaren snel kan worden uitgerold op nieuwe locaties. Gelderland is voor ons een logische volgende keuze door de stijgende populariteit voor motorrijden, de grote hoeveelheid motorrijders onder de inwoners, en de beperkte aanwezigheid van grote verkooppunten voor motorkleding. Het Polplein is een gezellige winkelboulevard die zeven dagen open is en zorgt voor continu bedrijvigheid.’ Aldus Mark Bos, CEO van MotorKledingCenter.

Het concept plan is ontwikkeld en op de derde ontwerpfase na, zo goed als afgerond. Er is kritisch gekeken naar de routing en verdeling van de productgroepen op de ruim 1200m2 aan winkeloppervlakte die gevuld zal gaan worden. Bij MKC Zutphen zullen motorrijders in een moderne en industriële omgeving hun hart kunnen ophalen aan de beste mix van A-merken motorkleding, helmen en accessoires.

Centraal in de winkel is de grote Bikerslounge, die fungeert als ontmoetingsplek voor motorrijders uit heel Nederland en daarbuiten. In de BikersLounge geniet je van een heerlijk kopje koffie, een blikje fris na een intense motorrit en deel je ervaringen met collega motorrijders.

Met superstores in Hazerswoude-Rijndijk, Tilburg, Zemst (België), binnenkort in Zutphen en webshops in Nederland en België is MKC dé trendsetter in de motorbranche.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

1 Reactie

Reacties zijn gesloten.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen