MotorkledingStore opent filiaal in Vianen

Op 2de kerstdag (donderdag 26 december) gaan de deuren van MotorkledingStore Vianen voor het eerst open. De winkel zal vanaf 10.00 uur geopend zijn tot 17.00 uur. Hoewel dit nog geen officiële feestelijke opening is, worden de bezoekers van harte welkom geheten met scherpe aanbiedingen en een kopje koffie of thee met een lekkernij. Daarnaast maakt iedere bezoeker elk uur kans op € 100 en kun je zelfs over de gehele dag kans maken om je aankoopbedrag terug te verdienen als shoptegoed. De winkel gelegen aan de Hagenweg 3g in Vianen, tussen fietsenwinkel Amslod en Keukenwinkel Reddy Keukens, is de eerste winkel van MotorkledingStore buiten Brabant en is centraal gelegen in de provincie Utrecht.

Frans Overberg en Jos Hageman, ondernemers/oprichters van MotorkledingStore:

“We zijn trots nu ook midden Nederland onze onderneming gevestigd te hebben. We zijn op deze manier ook voor de rest van het land zeer goed bereikbaar voor klanten uit de regio, maar ook verder weg. Je bent er zo vanaf de A2 en de A27 en je kunt terecht voor een breed assortiment voor motorkleding, helmen en eigenlijk alle andere benodigdheden voor elk soort motorrijder. Maar uiteraard bieden we meer, vooral ook een echte beleving door een ontzettend groot aanbod.  Het is een inspirerende plek voor goed advies en een gezellige sfeer, waarbij je ook zeker gewoon langs kunt komen voor een kopje koffie of thee in de gigantische koffiehoek. Gewoon om even dat gevoel van motorliefhebbers onderling mee te pakken.”

De winkel van ruim 2000M2, zal net als de vestigingen Breda en Eindhoven 7 dagen per week geopend zijn en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid zowel voor de motor als voor de auto. Zoals je van ons gewend bent, profiteer je ook in deze winkel van aantrekkelijke tarieven en ontzettend veel voorraad voor elk soort rijder!

In januari 2020 zal het officiële openingsmoment plaatsvinden. De 3 winkels van MotorkledingStore en de webshop Motorkledingstore.nl zijn sinds kort ook het verlengstuk voor de recent overgenomen webshops www.motorkledingoutlet.nl en www.Motorkledingonline.nl.

Adres locatie in Vianen:
Hagenweg 3g

Routebeschrijving

OPENINGSTIJDEN
De vestiging in Vianen is geopend van maandag t/m zondag:

Maandag         13:00 – 17:00
Dinsdag           10:00 – 17:00
Woensdag       10:00 – 17:00
Donderdag      10:00 – 17:00
Vrijdag             10:00 – 21:00
Zaterdag          10:00 – 17:00
Zondag          12:00 – 17:00

PARKEERGELEGENHEID
Parkeren kan geheel gratis en voor de deur.

Motorkledingstore Vianen
De ruim opgezette MotorkledingStore in Vianen

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?